Zemin Mantarlı Kauçuk

Zemin Mantarlı Kauçuk

ZEMİN MANTARLI KAUÇUKGranül mantardan elde edilen ses yalıtım malzemeler ile kauçukların birleştirilmesi sonucu meydana gelen zemin ses yalıtım ürünüdür. Titreşim emici ve darbe kesici özellikte bir malzemedir. İki maddenin karışımı ile elde edilen mantarlı kauçuk blokların dilimlenmesi sonucu farklı kalınlıklarda üretilmektedir. Ses izolasyonunda kusursuz bir performans elde edebilmek için zemine uygulanmaktadır.

Mantarlı kauçuk zemine yapıştırma işlemi ile serilerek kullanılabilmektedir. Zeminin alt kısmına uygulanabilir, şap ve parke altında da kullanılabilmektedir. Titreşimli ve gürültülü çalışan makinelerin bulunduğu ortamlarda bu makinelerin altında kauçuk katkılı mantar vibrasyon emici malzeme olarak kullanılabilir. Vibrasyon ve titreşim kaynaklı oluşan gürültü problemlerinin iletiminin önüne geçmektedir.

Zeminde ses izolasyonu sağlayan mantarlı kauçuk başarılı bir performans sergilemektedir. Ayrıca ısı yalıtımınada katkı sağlamaktadır. Mantar meşesi ağacının kabuklarından elde edilen granül mantar işlenerek bu mantarların kauçuk katkısıyla oluşturulduğu zemin ses izolasyon malzemesidir. Kalınlıkları 4 mm - 5 mm dir. Fiyatı m2 olarak hesaplanmaktadır.

Mantarlı kauçuk zemine uygulanan bir malzemedir. Zemin üstünde serili bir şekilde kullanılacaksa yapıştırılarak uygulanmaktadır. Parke yada şap altında da uygulanabilmektedir. Alt kata giden seslerin iletimini kesmektedir. Mantarlı kauçuk ısıya karşı dirençlidir. Titreşim yada darbe nedeniyle oluşan gürültülerin kesilmesini sağlayan zemin ses izolasyon malzemesidir.

Ses Yalıtım Süngeri

Anasayfa

Ses Yalıtımı

Ses Yalıtım Süngeri

Ses Yalıtım Malzemeleri

Akustik Panel

Sertifikalar

Hakkımızda

İletişim

BEYAZ MELAMİN PİRAMİT

Melamin Piramit Sünger

Basotect Piramit Sünger 50cm*125cm Ebatında - 40mm / 50mm / 70mm Kalınlığında - BEYAZ / GRİ RENKTE ve İstenildiğinde Kendinden Yapışkanlı Modeli Ses Yalıtımı Malzemesi Üretilebilir.

Basotect Piramit Sünger

BONDEX SÜNGER

Rebonded Bondex Sünger

Bondex Sünger 100cm*100cm Ebatında - 10mm/20mm/30mm/40mm/50mm Kalınlığında - 100-120-150 DNS ve İstenildiğinde Kendinden Yapışkanlı Modeli Üretilebilir.

Bondex Sünger

BEYAZ MELAMİN LABİRENT

Melamin Labirent Sünger

Basotect Labirent Sünger 50CM*125CM EBATINDA - 30MM / 40MM / 50MM KALINLIĞINDA - BEYAZ / GRİ RENKTE VE İSTENİLDİĞİNDE KENDİNDEN YAPIŞKANLI MODELİ ÜRETİLEBİLİR.

Basotect Labirent Sünger

BASS TRAP SÜNGER

Bass Trap Sünger

Bass Trap Sünger 30*30*50cm Ebatında - 30DNS yoğunluk bass trap ses yalıtım malzemesi üretilebilir. Bass Kırıcı olarak kullanılır.

Bass Trap Sünger

GRİ MELAMİN YUMURTA

Melamin Yumurta Sünger

Basotect Yumurta Sünger 50CM*125CM EBATINDA - 30MM / 40MM / 50MM KALINLIĞINDA - BEYAZ / GRİ RENKTE VE İSTENİLDİĞİNDE KENDİNDEN YAPIŞKANLI MODELİ ÜRETİLEBİLİR.

Basotect Yumurta Sünger

VİCOUSTİC FLEXİ SÜNGER

Vicoustic Flexi A50 Panel

Vicoustic A50 Panel 40mm / 50mm Kalınlığında - 50cm * 50cm Ebatında - 26 Dns ve kendiliğinden yapışkanlı modeli üretilmektedir.

Vicoustic A50 Panel

GRİ MELAMİN SPESİYAL

Melamin Spesiyal Sünger

Basotect Spesiyal Sünger 50CM*125CM EBATINDA - 20mm / 30MM / 40MM / 50MM KALINLIĞINDA - BEYAZ/ GRİ RENKTE VE İSTENİLDİĞİNDE KENDİNDEN YAPIŞKANLI MODELİ ÜRETİLEBİLİR.

Basotect Spesiyal Sünger

TEKNO TOUCH SÜNGER

Tekno Touch Sünger

Tekno Touch Sünger 50*50mm Ebatında - 40mm / 50mm Kalınlığında - Renk kataloğunda bulunan renklerde ve kendinden yapışkanlı modelde üretilebilir.

Renkli Kadife Yüzeyli Sünger

BİZE ULAŞIN

SES YALITIM MALZEMELERİ SATIŞ İRTİBAT

Satış İrtibat : 0216 592 93 16

Mail Adresi : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Adres :  Şerifali Mahallesi Alptekin Caddesi No:12/1 Ümraniye / İstanbul - TÜRKİYE